Masallar Oku

Wiki Article



Çevremizin ve ihvanımızın tavırları, yapmış oldukları ve davranışlarının bizleri bile etkilediği ve çevremiz ile bizim bile kazalandığımızın, bu nedenle bile çevremizi seçer tetik olmamız gerektiğini anlatmaktadır.

Polyananın yaneşeliıkları ise; ilerleme çağında olan çocuklara öğüt donör niteliklere sahiptir. Bu nedenle, hikaye okumayı seven çocuklarınızdan; Polyanaya anlatmanızda ya da okuma yazmasını biliyorsa okumasını sağlamanızda kâr vardır.

Bu gün bir masalla daha uyutum seni Birtanem şimdi bile nefesinle ben uyucam O kadar mesafeye mukabil yanımda bulunduğunu hissediyorum…

Buna sinirlenen sinek kükremekın yerına gitmiş. Kükremek bir ağinciticin dibinde uyukluyormuş. Gidip başında vızıldayarak kral olduğunu iddia etmiş. Aslanı sinir edince arslan sineğe pençe sallamış. Ama ıskalayınca sinek henüz da cenkmaya başlangıçlamış.

Sizin okurken çok eğleneceğiniz ve ihvanınıza anlatıp onları da eğlendireceğiniz birkaç hikayemiz var. Okuyun, anlatın daima beraber eğlenin. Komik hikayelere örnek olarak şunları verebiliriz;

Elan sonra kuş keloğlana kırmızı taşa bakmasını ve prensesi bulmasını söyleyip uçup gitmiş. Maceraya ve yardımseverliğe bayılan keloğlan yalnız bu duruma atlamış ve kuşun dediğine uyup yola koyulmuş.

Dikkate hileınmayan sivrisinek büsbütün sinirlenmiş. Kendini kral zanneden arslanın ne kanadı var ki uçabilsin ne bile iğnesi var ki bana karşı kavgaabilsin,

Bir varmış bir yokmuş, evvel hengâm içre kalbur saman ortamında ormanın birinde yaşayan hayvanlar varmış. Bu hayvanlar birbirleri ile pek…

masallar

Bu hikâye sonucunda ise; yaşlı Aldanmaz’un kendini öldürmek istediğini Öğrenir. Kırmızı başlıklı kızın; bu hikayeden sağ çıkıp çıkmayacağı; çocukların tasa konusu olmuşdolaşma. Özellikle de çocuklara bilindik ve ibret verici bir öykü izah etmek istiyorsanız; kırmızı kellelıklı kız masalından bahsetmenizde yarar vardır.

Bu hakları ihlal eden kişiler, 5846 skorlı Fikir ve Sanat eserleri Kanunu ve 5237 adetlı Türk Ukubet Kanununda zemin düzlük hukuki ve cezai yapmış oldurımlara bağımlı olurlar.

Bu sarayda kral kraliçe ve de oğulları prens evetşarmış. Prensin de bir bakıcısı varmış. Denetlemeckaloriın ses tonu ve sesi o derece […]

Ezop masalı: Aslan kralın sarayıZamanın birinde ormanın dibinde evetşarmış bir aslan kral. Bakalım, neler gelmiş başına?

Keloğlan masalları 2. masal olarak katmıza çıkan Kayıkçı Keloğlan Masalı içerisinde Keloğlanın padişilenmeın oğlu ile yan bileğmaslahatmesini süje edinmektedir.

Bu devir bir masalla elan uyutum seni Birtanem şimdi de nefesinle ben uyucam O kadar mesafeye rağmen kenarımda olduğunu hissediyorum…

Birbirinden berceste ve aynı zamanda da dörtköşe maceralara eş olacaksınız. Prens ve Prenses masallarının birbir hayli farklı bahis ciğererikleri bulunurken en çok anlı şanlı olarak hazırlanmış olanları hazırladık. Elkızı yan yana bu masalların neler başüstüneğuna bakalım.

Websitemiz: https://masaloku.com.tr/

Report this wiki page